Rūgštynių sriuba - kremas

Ingridientai:
300 g rūgštynių,
30 g sviesto,
1/2 kg šviežių bulvių,
1,5 litro vandens,
2 šaukštai grietinės,
druskos.
Gaminimas
Bulves nuplauname, nulupame, smulkiai supjaustome, sudedame į pasūdytą vandenį ir verdame 20 min. Rūgštynes perrenkame, nuplauname, smulkiai supjaustome, sudedame į kitą puodą
ir troškiname 5 min. svieste, nuolat maišydami mediniu šaukštu, kad neprisviltų. Į puodą su bulvėmis sudedame ištroškintas rūgštynes ir dar paverdame kelias minutes. Išvirtą sriubą pertriname arba išplakame plakikliu, po to pašildome. Tiekiame su grietine.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!