Rageliai


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.1 stiklinė grietinės,
2.100 g sviesto,
3.3 kiaušiniai,
1 pakelis vanilinio cukraus, miltų,
4.2 šaukštai aguonų.
Įdarui:
5.200 g varskės,
6.1 kiaušinis.
7.1 šaukštas cukraus,
8.1 šaukštas sutarkuotų apelsinų žievelių.
Gaminimas:
Į išsuktą sviestą įmušti kiaušinius, sumaišyti, supilti grietinę, suberti vanilinį cukrų, miltus, užminkyti tešlą kaip makaronams ir 2 valdoms padėti šaltai. Iš tešlos iškočioti ploną lakštą, jį supjaustyti trikampiais gabaliukais, kiekvieną užtepti varške ir, susukus ,,ragelio” forma, apibarstyti aguonomis. Kepti vidutinio karštumo krosnyje, apie 30 minučių. Prie ragelių paduodamas virintas ar šaltas pienas, įvairi arbata, kava, įvairios sultys. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!