Pyragėlai su džemo įdaru


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.500 g varškės,
2.500 g miltų,
3.250 g margarino,
250 g džemo,
4.1 kiaušinis,
5.3 šaukštai grietinės,
6.1 šaukštelis sodos,
7.1 stiklinė cukraus.
Gaminimas:
Inde sumašyti grietinę su soda, šiek tiek palaikyti, kad nusėstų. Tada sudėti varškę, įmušti kiaušinį, sutakkuoti šaldytuve gerai sušaldytą margariną, suberti miltus, cukrų ir viską suminkyti ir valandą palaikyti šaldytuve. Tešlą iškočioti 0,5 cm storio sluoksniu ir supjaustyti 10*10 cm dydžio lopinėliais. Į vidurį dėti džemo ir lopinėlius užlenkti pusiau arba visus kampukus į viršų, ir gerai supildyti kraštus.
Vietoje džemo galima dėti obuolio gabalėlių, virtų kriaušių gabalėlių ar uogienės.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol gražiai paruduoja. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!