Pyragas "Girtuoklis"

Ingridientai:
Biskvitas:
3 kiaušiniai,
3/4 stiklinės miltų,
3/4 stilinės cukraus,
1/2 šaukštelio kepimo miltelių.

Aguonų kremas:
stiklinė aguonų,
pakelis margarino,
stiklinė cukraus pudros,
kiaušinis,
migdolų aliejus.

Glajus:
1/3 pakelio margarino arba sviesto,
4 šaukštai cukraus pudros,
šaukštas kakavos,
šaukštas vandens,
2 pakeliai sausainių,
degtinės.
Gaminimas
Kiaušinius, skirtus biskvitui, ištrinti su cukrumi, suberti miltus, kepimo miltelius, išmaišyti ir iškepti biskvitą. Aguonas užpilti verdančiu vandeniu, palaikyti, kol išbrinks. Tada du kartus permalti mėsmale. Margariną ištrinti su cukrumi, įmušti kiaušinį, įpilti migdolų aliejaus. Maišant supilti aguonas. Aguonų masę dėti ant ataušusio biskvito. Sausainius mirkyti degtinėje ir išdėlioti ant aguonų masės. Glajaus produktus išmaišyti, ant nedidelės ugnies ištirpdyti ir apipilti juo pyragą. Puošti kokoso drožlėmis, pjaustytais migdolais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!