Prancūziškos ančių krūtinėlės

Ingridientai:
4 gabalėliai ančių krūtinėlių (maždaug po 175 g kiekvienas),
2 svogūnai,
4 skiltelės česnako,
6 šaukštai brendžio,
2-3 laurų lapeliai,
2 šaukštai smulkiai supjaustytų petražolių,
2 šaukštai maltų juodųjų pipirų,
druskos,
žalumynų.
Gaminimas
Krūtinėlių odelę nuimame. Mėsą įtriname druska ir paliekame trumpam pastovėti.

Svogūnus ir česnako skilteles nulupame, smulkiai supjaustome. Sumaišome su brendžiu, sutrupintais laurų lapeliais, pipirais ir petražolėmis.

Marinatą užpilame ant mėsos ir valandai padedame šaltai.

Kepame įkaitintame grilyje 25-30 minučių.

Prieš tiekdami supjaustome plonais griežinėliais. Apibarstome smulkiai supjaustytais žalumynais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!