Plikyta riestė su varškės kremu

Ingridientai:
100 g sviesto,
1 stiklinė vandens,
1 stiklinė miltų,
4 kiaušiniai.
Kremui:
400 g varškės,
300 g grietinėlės,
150 g marmeladinių saldainių, 4 šaukštai cukraus,
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus. Papuošimui:
3 arbatiniai šaukšteliai migdolų plokštelių.

Gaminimas
•Paruošiame plikytą tešlą. Iš jos su konditeriniu maišeliu formuojame Tieste taip, kad viena išspausta tešlos juostelė susiliestų su kita. Viršų pabarstome migdolų plokštelėmis ir iškepame orkaitėje 220° C temperatūroje sviestu pateptoje skardoje. Iškepusią riestę perpjauname pusiau ir pertepame kremu.
•Kremui varškę pertriname ar permalame, įmaišome cukrų, vanilinį cukrų, plaktą grietinėlę ir susmulkintus marmeladinius saldainius.
(priestalo.lt)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!