Paršeliai


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:

3 stiklinės miltų
2 kiaušinio trynių
200g sviesto
200g margarino
200g grietinės
1,5 šaukštelio acto

ĮDARUI:
2 kiaušinio baltymų
1 stiklinės cukraus

Gaminimas:
Į indą sudėti miltus ir trynius, sutarkuoti sviestą, margariną. Į grietinę įpilti 1,5 šaukštelio acto. Labai gerai išminkyti tešlą, kad neliptų prie pirštų. Šį tešlos gabalą padalinti į 4 dalis ir sudėti į šaldytuvą 1 valandai. Vėliau, iškočioti didelį blyną ir padalinti į 8 dalis. Įdėti įdaro ir užlankstant vynioti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

as 2011-04-18 22:55:50
kokios jus kepejos! nei laiko kiek kepti nei temperaturu nu visiskai nieko. jei talpini recepta tai talpink visa o ne koki nukramtyta!!