Norvegiška žuvienė


Patiekalo šalis: Norvegija
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.700 g žuvies filė
2.1 l mėsos sultinio
3.30 g aliejaus
4.5 bulvės
5.1 stiklinė sauso baltojo vyno
6.2 svogūnai
7.1 poras
lauro lapo, druskos
skiltelė česnako
kvapniųjų pipirų
Gaminimas:
Pakaitintame aliejuje troškinkite smulkiai supjaustytus svogūnus, porą, česnaką. Ant jų užpilkite karštą mėsos sultinį su kavapniaisiais pipirais. Sudėkite į keturias dalis supjaustytas bulves, lauro lapą, uždenkite ir virkite apie 20 minučių. Pasūdykite. Pavirinę sudėkite smulkiais gabaliukais supjaustytą žuvies filė. Virkite ant silpnos ugnies. Galiausiai supilkite vyną. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!