Norvegiška žuvienė


Patiekalo šalis: Norvegija
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
700g žuvies filė,
1l mėsos sultinio,
30g aliejaus,
5 bulves,
stiklinė sauso baltojo vyno,
2 svogūnai,
poras, lauro lapas,
druskos, pipirų,
skiltelė česnako.
Gaminimas:
Pakaitintame aliejuje troškinkite smulkiai supjaustytus svogūnus, porą, česnaką. Ant jų užpilkite karštą mėsos sultinį su kvapniaisiais pipirais. Sudėkite į 4 dalis supjaustytas bulves, lauro lapą, uždenkite ir virkite apie 20 min. Pasūdykite. avirinę sudėkite smulkiais gabaliukais supjaustytą žuvies filė. Virkite ant silpnos ugnies Nukaitęsupilkite vyną.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!