MORKŲ IR DŽIŪVĖSĖLIŲ TORTAS

Ingridientai:
100 g džiūvėsėlių
450 g virtų morkų
200 g miltų
80 g margarino
120 g cukraus
150 g grietinės
2 kiaušiniai
uogienė

Gaminimas
Supjaustytas morkas, margariną pakaitinti nedideliame vandens kiekyje, atvėsinti, suberti miltus, maltus džiūvėsėlius, cukrų, įmušti kiaušinius, supilti grietinę ir išmaišyti. Masę sudėti į riebalais išteptą skardą ir iškepti vidutinio karštumo orkaitėje. Atšaldytą plokštainį perpjauti ir pertepti uogiene. Tortą padengti plaktais baltymais ir 1-2 minutėms įkišti į orkaitę.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!