Milano salotos su rūkyta žuvimi

Ingridientai:
125 g makaronų (ragelių arba kriauklelių),
200 g rūkytos žuvies (išskyrus silkę),
1-2 obuoliai,
stiklinė kubeliais supjaustytos saliero šaknies,
nedidelis svogūnas,
stiklinė majonezo,
druskos,
maltų raudonųjų pipirų.
Gaminimas
Išvirkite makaronus pasūdytame vandenyje (apie 8-15 min.) ir perkoškite sieteliu. Nulupkite obuolius, išpjaukite jų šerdis su sėklelėmis ir supjaustykite smulkiais kubeliais. Iš žuvies išimkite kaulus. Makaronus, žuvį ir obuolius gerai sumaišykite.

Majonezą sumaišykite su tarkuotu svogūnu. Šia mase užpilkite salotas. Pridėkite druskos ir raudonųjų pipirų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!