MĖSOS UŽKANDIS

Ingridientai:
400 g kiaulienos filė,
100 g vištienos kepenėlių pašteto,
50 g mėlynojo svogūno marmelado,
150 g pjaustyto virto liežuvio,
2 švieži pomidorai,
kiaulienos prieskonių, aliejaus.

Gaminimas
Kiaulienos filė pabarstome prieskoniais ir iškepame. Pomidorus supjaustome griežinėliais, ant griežinėlių uždedame pašteto, ant jo - svogūnų marmelado. Keptą kiaulienos filė supjaustome stambokais griežinėliais. Liežuvį - griežinėliais. Gražiai išdėliojame ant padėklo, puošiame majonezu ir ikrais. Tiekiame su majonezo ir krienų padažu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!