MĖSOS KALNAS

Ingridientai:
450 g maltos jautienos
1/3 puodelio džiuvesėlių
2 kiaušiniai
pusė svogūno
pusė žalios paprikos

padažui:
2 pomidorai be odelės
du šaukštai pomidorų padažo
česnako, svogūno ir truputį maltos
jautienos, prieskonių

Gaminimas
Maltą jautieną sumaišyti su džiuvesėliais, įmušti du kiaušinius, įpjaustyti svogūną ir žalią papriką. Padažui skirtus produktus sumaišyti - turi gautis skysta tyrelė. Pusę padažo įmaišyti į faršą, pusę palikti. Kepti geriau ilgoje ir siauroje kepimo formoje apie vieną valandą. Po to mėsą ištraukti iš orkaitės ir ant viršaus užpylus likusį padažą, dar pašauti įį orkaitęę 15 min.
Patiekti su bulvių koše, ant kepinio viršaus galima užžbarstyti smulkaus parmezano sūūrio.
(Ingrida Galkauskien&)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!