Menkė su baklažanais


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
600 g menkės,
2 svogūnai,
2 baklažanai,
100 g žaliųjų žirnelių,
skiltelė česnako,
aliejaus,
šaukštelis imbiero,
lauro lapelis,
petražolių lapelių,
cukraus,
druskos.
Gaminimas:
Filė supjaustyti, apibarstyti druska, imbieru ir palikti 1 valanadai.
Po to kepti aliejuje. Svogūnus ir česnaką supjaustyti. Baklažanus
supajustyti, pasūdyti ir palikti 15 minučių pastovėti. Po to apkepti
aliejuje, sudėti svogūnus su česnaku ir dar pakepti. Suberti cukrų,
likusį imbierą, lauro lapelį. Įpilti stiklinę vandens ir troškinti 5
minutes. Sudėti apkeptą žuvį su žirneliais ir dar patroškinti 5
minutes. Prieš patiekiant apibarstyti petražolių lapeliais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!