Menkė, kepta su daržovėmis

Ingridientai:
600 g menkės filė,
2 šaukštai citrinos sulčių,
50 g fermentinio sūrio,
150 g svogūnų,
40 g aliejaus,
0,5 st. vištienos sultinio,
po 1 raudoną, geltoną ir žalią ankstpipirį,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
petražolių papuošimui.
Gaminimas
Ankštpipirius supjaustyti juostelėmis, svogūnus - žiedeliais ir šiek tiek patroškinti keptuvėje. Supilti sultinį ir dar 10 min, patroškinti. Nupilti sultinį. Pusę daržovių sudėti į troškintuvą, ant jų uždėti dalį gabaliukais supjaustytos filė, kelis sūrio gabalėlius, vėl likusias daržoves, žuvį ir sūrį. Papuošti keliomis ankštpipirio juostelėmis ir apie pusvalandį kepti vidutinio karštumo orkaitėje, nuolat palaistant nuo daržovių nupiltu sultiniu. Patiekiant papuošti petražolių lapeliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!