Meksikietiškas padažas (Salsa mexicana)

Ingridientai:
3-4 saulėje prinokę pomidorai;
1 svogūnas;
1 česnako skiltelė;
3-4 aitriosios paprikos (chiles serranos);
1 ryšulėlis šviežių kalendrų;
Druska;
1-2 arb. š. žaliosios citrinos sulčių.
Gaminimas
Pomidorus nuplaukite, nuplikykite, nulupkite odelę, pašalinkite sėklas ir sukapokite. Svogūnus ir česnakus nulupkite. Svogūnus labai smulkiai supjaustykite, česnaką sutraiškykite. Aitriąsias paprikas įpjaukite, pašalinkite sėklas bei pertvarėles ir smulkiai supjaustykite. Kalendras nuplaukite, nusausinkite, nuskabykite nuo stiebelių lapelius ir sukapokite. Visus komponentus sumaišykite ir pagardinkite druska bei žaliosios citrinos sultimis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!