Meksikietiška žuvienė

Ingridientai:
2 svogūnai,
3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
200 g žuvies filė,
250 g baltojo vyno,
300 g pomidorų,
500 ml mėsos sultinio,
1 nenubrauktas šaukštelis kukurūzų (bulvių) krakmolo,
1 šaukštas pjaustytų svogūnų laiškų,
30 g tarkuoto sūrio,
raudonosios aitriosios paprikos,
česnakinės druskos.
Gaminimas
Svogūną nulupti ir smulkiai supjaustyti. Įkaitinti augalinį aliejų, jame apkepti svogūnus, bet neleisti paruduoti. File supjaustyti 1 cm storio kubeliais, apibarstyti česnakine druska ir išmaišyti. Įpilti baltojo vyno, įberti pipirų. Sriubą šildyti 5 minutes. Po to žuvies filė išimti iš sriubos, sudėti į dubenį. Į puodą su sriuba sudėti nuplautus pomidorus, įpilti mėsos sultinio ir virti 5 minutes. Nedideliame baltojo vyno kiekyje ištirpinti krakmolą ir jį supilti į sriubą. Leisti sriubai užvirti, po to nuimti nuo ugnies. Sriubą pabarstyti tarkuotu aštriu sūriu ir svogūnų laiškais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!