MARTINIKIETIŠKAS BANANŲ DESERTAS

Ingridientai:
4 bananai (nepernokę),
30 g sviesto,
1-2 taurelės romo,
1 apelsinas,
100 g razinų,
30 g (3 šaukštai) cukraus pudros,
1/2 pakelio vanilinio cukraus,
1 gvazdikėlis.
Gaminimas
Bananus nulupame, perpjauname išilgai į dvi dalis.
Sviestą ištirpiname keptuvėje ar kitame inde, kuriame galima kepti. Sudedame bananus
ir apkepame kelias minutes iš abiejų pusių.
Suberiame cukrų, supilame apelsino sultis, romą, dedame razinas ir gvazdikėlį.
Paviriname keletą sekundžių. Tiekiame su plakta grietinėle.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!