Marinuotos šparaginės pupelės


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

 1.L vandens, 3 šaukštai druskos, 200g acto, 3vnt lauro lapų, 3vnt kalendros grūdelių, truputis krapų, 500g špraginių pupelių, 6 šaukštai cukraus.

i

Gaminimas:
Pupelių ankštis marinuokite nepernokusias, taip jos bus skanesnės. Pupelių ankštis nuplaukite, nupjaukite galiukus, įdėkite į puodą su vandeniu ir pavirkite 3 minutes. Po to jas išgrėbkite ir nuplaukite šaltu vandeniu, sudėkite į švarius stiklainius, užpilkite marinatu. Stiklainius dėkite į puodą su verdančiu vandeniu, uždėkite, bet neužsukite dangtelius. Stiklainius taip kaitinkite pusvalandį verdančiame vandenyje, tuomet užsukite ir apverskite, palikite kol atšals. Marinato paruošimas: Sudėkite prieskonius į verdantį vandenį, minutę pavirinkite. Jeigu pupelės nepernokusios, jas galima į stiklainius sudėti ir nevirtas. Pagal skonį, į marinatą galite įdėti dar ir česnako skiltelę, kvapiųjų pipirų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!