MANDARINŲ TORTAS

Ingridientai:
Biskvitui:
3 kiaušiniai,
60 g cukraus,
30 g sviesto,
50 g miltų,
1 šaukštelis kepimo miltelių.

Kremui:
400 g mandarinų,
500 ml kefyro,
50 g miltinio cukraus,
2 šaukštai citrinų sulčių,
30 g ištirpintos želatinos,
2 kiaušinio baltymai.

Papuošimui:
2 šaukštai (apelsinų, abrikosų) džemo,
šokolado, miltinio cukraus.
Gaminimas
Kiaušinių trynius suplakame su 30 g cukraus ir sumaišome su ištirpintu sviestu ir miltais. Baltymus išplakame su likusiu cukrumi ir kartu su kepimo milteliais įmaišome į tešlą. Tešlą iškrečiame į kepimo popieriumi išklotą tortinę tormą ir kepame 180 C temperatūroje 15-20 minučių. 4 mandarinus paliekame tortui papuošti, likusius susmulkiname ir įįmaišome įį kremąą. Kremui ketyrąą suplakame su 25 g miltinio cukraus ir cięętrin&įįįįį#371; sultimis. Kiauššąąąąąinių baltymus suplakame su likusiu cukrumi ir kartu žžžžsu želatinššššššššša supilame į kefyro masę, gerai išmaišome. Dubenį išklojame celofanu, išklojame mandarinųų skiltelėėmis, sudedame kremą, ant viršaus uždedame biskvitą ir 4 valandoms pėėastatome į šaldytuvą. Sustingusį tortą išimame į lėkštę, biskvitą aptepame džemu, pabarstome šokolado drožlėmis ir miltiniu cukrumi.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!