Makaronų sriuba

Ingridientai:
50 g makaronų, 500 g pomidorų,
50 g petražolių, 1 svogūno,
3 šaukštus alyvuogių aliejaus,
25g sūrio, raudonėlio,
2 raudonųjų aitriųjų paprikų,
druskos.
Gaminimas
Makaronus išvirti. Svogūną, nuplautus pomidorus ir petražoles (šaknį) susmulkinti, apkepinti alyvų aliejuje, įdėti raudonėlio, virtus makaronus ir kepti 2 minutes. Po to įpilti sultinio ir kepti tol, kol pasieks virimo temperatūrą. Pagardinti pagal skonį druska, raudonaisiais arba juodaisiais pipirais. Prieš patiekiant, sriubą pabarstyti tarkuotu sūriu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!