Makaronai su špinatais

Ingridientai:
200 g šaldytų špinatų
400 g miltų
4 kaiušiniai
2 šaukštai sviesto
1 šaukštelis druskos
Gaminimas

Atšildykite špinatus. Miltus nusijokite į didelį dubenį ir viduryje padarykite duobutę. Išplakite kiaušinius su druska ir vandeniu, šį mišinį po truputį pilkite į miltus; maišykite tešlą, kol taps vientisa ir be gumuliukų. Nusunkite špinatus, sudėkite į tešlą ir vėl išmaišykite. Puode užvirinkite vandenį. Paimkite koštuvą su gana didelėmis skylutėmis, į jį sudėkite tešlą ir, laikydami koštuvą virš verdančio vandens, mediniu šaukštu stumkite tešlą per koštuvą. Makaronai sukris į verdantį vandenį, o kai išvirs, iškils į paviršių. Makaronus pavirkite dar keletą minučių, po to išgriebkite kiaurasamčiu, sudėkite į rėtį ir perplaukite šaltu tekančiu vandeniu. Palikite nuvarvėti. Puode ištirpinkite sviestą, sudėkite makaronus ir pakepinkite lengvai sukratydami. Patarimas. Makaronus su špinatais patiekite su bolonietišku padažu. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!