LYDEKA GELTONAJAME PADAŽE

Ingridientai:
viena apie 2 kg lydeka
25g sviesto
vandens, druskos
Padažui: 125g sviesto
3 šaukštai miltų
3 kiaušinių tryniai
citrinos, kaparių
muskato riešuto
žuvies sultinio

Gaminimas
Lydekos uodegą įkiškite gerklėn. Žuvį padėkite į greitpuodį ant grotelių. Įpilti pasūdyto vandens su sviestu ir sandariai uždaryti, kai užvirs troškinti 5-8 min. Ištroškintą žuvį sudėkite į pailgą pusdubenį ir apipilkite padažu.
PADAŽO PARUOŠIMAS: svieste pakepinkite miltus iki rusvumo. Įpylę žuvies sultinio, įspaudę citrinos sulčių, įdėkite muskato riešuto ir kaparius. Užvirinę sudėkite sviestą, supilkite išplaktus kiaušinių trynius. Padažas turi būti tirštokas.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!