Lašiša su krevečių padažu

Ingridientai:
250 g šaldytos lašišos

Padažui:
1/2 šaukšto miltų,
30 g sviesto,
truputis žuvies sultinio arba vandens,
druskos, žuvies prieskonių,
30 g šaldytų virtų krevečių,
susmulkintų krapų,
svogūno,
50 g sviesto žuviai kepti.
Gaminimas
Lašišą nuskutame, nuplauname, nusausiname, pabarstome prieskoniais ir palaikome 15-20 min. Keptuvėje su sviestu apkepame susmulkintus svogūnus, sudedame krevetes, prieskonių, druskos, o po kelių minučių suberiame miltus. Gerai išmaišome. Kai miltai apkepa, supilame sultinį arba vandenį. Padažas turi būti vidutinio tirštumo. Nukėlę nuo ugnies, įmaišome susmulkintus krapus. Lašišą iškepame kitoje keptuvėje su sviestu. Patiekiame su padažu, prieš valgydami užspaudžžiame citrinų sulččių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!