Kraujiniai (dzūkiški) blynai


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
Pusė pakelio kefyro (250 gr.) Miltų,
Šaukštelis sodos
Pusė stiklinės kiaulės kraujo (tik ką skerstos arba palaikyto šaldytuve)
Druskos, aliejaus arba taukų
Gaminimas:
Supilti kefyrą, kraują, miltus, sodą, druską. Viską gerai išmaišyti, kad tešla būtų grietinės tirštumo, ir kepti blynus keptuvėje su įkaitintu aliejumi arba taukais. Iškepę blynai įgauna tamsų atspalvį.

Day.lt

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!