Konservuotos šparaginės pupelės su paprikomis

Ingridientai:
1 kg pupelių,
0,5 kg svogūnų,
0,5 kg morkų,
2-3 paprikos,
1 litras pomidorų padažo,
3 šaukštai cukraus,
7 šaukštai acto,
aliejaus apie pusę stiklinės,
maltų pipirų,
petražolių,
druskos.
Gaminimas
Pupeles stambiai supjaustyti ir pavirti 15 min.. Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, morkas stambiai sutarkuoti ( galima ir plonai pjaustyti), papriką - juostelėmis. Viską troškinti aliejuje, kol suminkštės. tada sudėti į pupeles, supilti pomidorų padažą, actą, sudėti prieskonius ir patroškinti dar 10-15 min. Užsukti ir laikyti šaltai.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!