Konservuoti patisonai su agurkais (Ramunės)

Ingridientai:
450 g nedidelių agurkėlių,
150 g patisono,
1 skiltelė česnako,
krienų lapas, krapų,
petražolės šakelė,
2 gvazdikėliai,
juodųjų pipirų.

Marinatui:
1 l. vandens,
40 g druskos,
50 g cukraus,
1 šaukštas 9 proc. acto.
Gaminimas
Agurkėlius ir patisoną nuplaukite. Patisoną supjaustykite maždaug tokio pat dydžio gabaliukais kaip agurkėliai. Į stiklainį sudėkite žalumynus ir prieskonius, paskui — agurkus ir patisonus (sluoksniais). Užpilkite karštu marinatu, uždenkite dangteliais ir pasterizuokite apie 10 min. 90 o temperatūroje. Sandariai uždaryti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!