Kiškiena, troškinta su raugintais kopūstais


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.1 kiškis,
druskos,
2.100 g sūdytų arba rūkytų lašinukų,
3.2 svogūnai,
4.500 g raugintų kopūstų,
5.2 obuoliai,
truputis sultinio,
kmynų
Gaminimas:
Paruoštą kiškį supjaustyti gabalais ir įtrinti juos druska.
Troškintuve paspirginti lašinukus, sudėti kiškienos gabalus ir apkepinti. Pridėti svogūno (galima ir grybų). Kopūstus ir tarkuotus obuolius sudėti ant mėsos, įpilti sultinio, kad nesviltų, ir uždengus dangčiu troškinti ant mažos ugnies. Gerokai patroškinus, įberti kmynų.
Patiekti su virtomis bulvėmis. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!