Kiaulienos vyniotinis su česnakų įdaru

Ingridientai:
800 g. kiaulienos be kaulo,
5 skiltelės česnako,
3 svogūnai,
3 šaukštai sviesto,
50 g. smulkiai supjaustytų žalumynų,
2 šaukštai miltų,
300 ml. mėsos sultinio,
3 šaukštai grietinės,
šaukštelis raudonųjų paprikų miltelių,
raudonoji paprika,
maltų juodųjų pipirų,
druskos,
salierų lapelių papuošti.
Gaminimas
Mėsą nuplauname, nusausiname, įtriname druska ir pipirais. 4 skilteles česnako ir svogūnus nulupame, smulkiai supjaustome ir kepiname šaukšte sviesto, kol tampa aukso spalvos. Atvėsiname, sumaišome su smulkiai supjaustytais žalumynais žalumynais ir sudedame ant mėsos. Padarome vyniotinį. Jį surišame storu siūlu. Apkepiname vyniotinį 2 šaukštuose sviesto. Pašauname į 200 laipsnių karštumo orkaitę ir kepame 1 val. 35 minutes.

Šaukšte įkaitinto sviesto pakepiname miltus. Suberiame paprikų miltelius, supilame sultinį ir užverdame. Sudedame kubeliais supjaustytą raudonąją papriką. Truputį patroškinę, sudedame grietinę. Tada dar šiek tiek patroškiname. Pasūdome, sudedame smulkiai supjaustytą česnako skiltelę.

Vyniotinį supjaustome, sudedame į lėkštę ir užpilame padažą. Papuošiame salierų lapeliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!