Karpis su svogūnų padažu

Ingridientai:
400 g karpio,
2 svogūnai,
100 g sviesto,
1 stiklinė grietinėlės,
1 šaukštas miltų,
50 g fermentinio sūrio,
druskos,
citrininių pipirų.
Gaminimas
Žuvį supjaustome gabalais, pabarstome druska, citrininiais pipirais. Svogūnus susmulkiname ir pakepame keptuvėje su sviestu, po to įdedame
miltų, prieskonių, įpilame grietinėlę. Atvėsusius svogūnus sutriname per tinklelį arba trintuvu. Padažą supilame į keptuvę, įdedame žuvį ir troškiname 12-15 min. uždengę dangtį. Po to
perdedame į skardą, užpilame padažu, sudedame sūrio kubelius ir kepame orkaitėje dar 15-20 min.
Jei turite troškintuvą su dangčiu, galite žalią žuvį užpilti trintų svogūnų padažu ir visą laiką troškinti orkaitėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!