Jūros lydeka su alyvomis

Ingridientai:
350 g šaldytų juros lydekų be odos,
1 stiklinė juodųjų alyvų,
2-3 česnako skiltelės,
3-4 šaukštai baltojo vyno,
petražolių lapelių,
svogūnų laiškų,
citrininių žuvies prieskonių,
druskos,
pipirų,
4-5 šaukštai aliejaus.
Gaminimas
Žuvį pabarstome druska, prieskoniais ir palaikome 15 min. Susmulkiname alyvas, česnaką, petražoles, svogūnų laiškus, sumaišome juos su aliejumi, pasūdome, įberiame truputį pipirų.
Į foliją sudedame gautą mišinį ant jo uždedame žuvį, aplaistome vynu ir užspaudę folija kepame orkaitėje apie pusę valandos.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!