Jūros ešerys su grietinėlės padažu (Ramunės)

Ingridientai:
400 ml grietinėlės,
4 jūros ešeriai,
2 raudonosios paprikos,
1 žalioji paprika,
1 geltonoji paprika,
4 česnako skiltelės,
2 šakelės čiobrelio,
0,5 stiklinės alyvuogių aliejaus,
Druskos, pipirų.
Gaminimas
Išvalytą žuvį sudėti į skardą. Kiekvieną žuvį po 2 kartus įstrižai įpjauti (padaromos maždaug 0,5 cm gylio įpjovos). Žuvį patepti aliejumi ir kepti maždaug 20–25 minutes.Paprikas supjaustyti kubeliais ir pakepinti alyvuogių aliejuje ant mažos ugnies kartu su česnakais, druska ir čiobrelių lapeliais 5–7 minutes. Įpilti grietinėlę ir kaitinti, kol padažas sutirštės. Pagardinti druska ir pipirais. Žuvį patiekti su padažu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!