Jautienos suktinukai

Ingridientai:
1/2 kg. jautienos filė,
krienai, riebalai kepimui,
2 dideli svogūnai,
keletas didelių raugintų agurkų,
pusė stiklinės maltų džiūvėsėlių,
druska, pipirai,
1 stiklinė sultinio,
3 žirneliai saldžiųjų paprikų,
2 lauro lapeliai, morka,
2 džiovinti grybai.
Gaminimas
Mėsą supjaustyti ir padaužyti, įtrinti krienais, garstyčiomis ir pabarstyti juodaisiais pipirais bei druska. Svogūną susmulkinti ir pakepinti riebaluose. Agurkus supjaustyti kubeliais, sumaišyti su svogūnais ir tarkuotais džiūvėsėliais. Suvynioti į mėsą, surišti siūlu ar susegti pagaliukais, apkepinti riebaluose, sudėti į puodą ir troškinti įpylus truputį jautienos sultinio. Į padažą įdėti saldžiuosius pipirus, lauro lapelius, džiovintus grybus ir morkos griežinėlius.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!