Jautienos maltiniai su majonezu

Ingridientai:
700 g jautienos faršo,
1 kiaušinis,
1 svogūno galvutė,
30 g sviesto,
2-3 šaukštai majonezo,
1 piene išmirkyta batono riekelė,
jautienos prieskonių,
2 šaukštai krakmolo,
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus patepimui.

Gaminimas
•Jautienos faršą sumaišome su kiaušinio plakiniu, majonezu, piene išmirkyta batono riekele, prieskoniais, pakepintu svogūnu ir krakmolu. Iš faršo formuojame maltinius, sudedame j aliejumi pateptą skardą. Maltinius aptepame aliejumi, j skardą įpilame 1 stiklinę vandens ir kepame 220° C temperatūros orkaitėje apie 1 vai.
•Patiekiame maltinius su šviežiomis daržovėmis ir virtais ryžiais. (.)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!