Ispaniškas veršienos guliašas

Ingridientai:
4 asmenims:
800g veršienos nugarinės,
4 šaukštai aliejaus,
1/2 šaukštelio saldžiosios paprikos miltelių,
druskos,
2 svogūnai,
1 česnako skiltelė,
po vieną geltoną ir raudoną paprikos ankštis,
4 šaukštų pomidorų tyrės,
500g makaronų kriauklyčių.
Gaminimas
Mėsą nuplaukite, nusausisnkite popierine servetėle, supjaustykite gabaliukais ir maišydami apkepinkite įkaitintoje keptuvėje, įpylę į ją porą šaukstų aliejaus. Pasūdykite, paskaninkite paprikos milteliais. Sumažinkite ugnį, uždenkite dangčiu ir 15 min. troškinkite mėsą savo sultyse.
Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais, česnaką smulkiai sukapokite. Nuplautą ir išvalytąą paprikąą supjaustikite juostelėmis. Troškintuve įįkaitinkite likusįį alieęęj%Įįį1;, sudėkite smulkintus svoąąągūūnus ir ččesnakus, pakepinkite. Maiššydami suberkite papriką, trumūpai pakepinkite. Įpilžžžžžkite 250ml vandens, šššššššššužvirinkite. Sudėėkite pomidorųų tyrę, išmaišykite. Suberkite pakepintą mėėsą, daržoves, uždenkite ir troškinkitėėėe ant silpnos ugnies apie 20min.
Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje. Nepervirkite. Išvirtus makaronus nuvarvinkite pro sietelį, dėkite į lėkštę. Ant viršaus užpilkite guliašo su padažu. Prie šio patiekalo puikiai tinka taurė sauso raudono vyno. (Diana)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!