Grybai grietinėje

Ingridientai:
750g grybų,
svogūnas,
4-5 šaukštai grietinės,
1-2 šaukštai miltų,
2 šaukštai margarino,
ryšulėlis petražolių,
pipirų,
druskos.
Gaminimas
Grybus kruopščiai nuvalyti, supjaustyti, sudėti į troškintuvą. Svogūną susmulkinti, pakepinti svieste, suberti į grybus. Įpilti 2-3 šaukštus vandens, suberti prieskonius, uždengti ir troškinti, kol grybai suminkštės. Paskui užpilti grietine, išmaišyta su miltais ir dar patroškinti. Patiekti su bulvėmis, ryžiais, makaronais, duona, pabarstyti petražolėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!