Grūstas pomidorų padažas (Salsa de molcajete)

Ingridientai:
3-4 aitriosios paprikos (chiles serranos);
3 saulėje prinokę pomidorai;
2 česnako skiltelės;
Druska;
½ ryšulėlio šviežių kalendrų.
Gaminimas
Aitriąsias paprikas ir pomidorus pakepkite keptuvėje apie 6-7 min., vis apversdami. Nuo abiejų nulupkite odelę. Česnako skilteles nulupkite ir su druska grūstuvėje sugrūskite. Tada sudėkite aitriąsias paprikas ir pomidorus bei sutrinkite iki vienos masės. Kalendras nuplaukite, nusausinkite, nuskabykite nuo stiebelių lapelius ir šiek tiek susmulkinę suberkite į mišinį. Viską gerai išmaišykite. Padažą galima ruošti ir plaktuvu. Patiekite kartu su tortilijomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!