Griliažas

Ingridientai:
400 g medaus,
4 šaukštai sviesto,
300-350 g lazdynų riešutų,
1 šaukštas malto cinamono.

Gaminimas
•Griliažą ruošiame keptuvėje su storu dugnu. Joje sumaišome sviestą, medų, cinamoną ir kaitiname ant vidutinės ugnies 3-4 min. nuolat maišydami. Tuomet supilame suskaldytus lazdynų riešutus ir verdame masę apie 4 min. Sumažiname ugnį ir kaitiname maišydami dar apie 3 min., kol karamelė įgauna rusvai raudoną atspalvį. Tuomet masę išpilame ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos, išlyginame paviršių ir paliekame 1 vai. Sutingusį griliažą sulaužome ir sudedame į lėkštutę. (priestalo.lt)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!