DILGĖLIŲ IR DARŽOVIŲ SRIUBA

Ingridientai:
200 g šviežių dilgėlių lapų,
1 morka,
2 bulvės,
1-2 svogūnai,
1 šaukštas sviesto,
petražolių ir mairūno lapelių,
druskos.
Gaminimas
Į du litrus verdančio sultinio sudėti stambiai supjaustytas bulves, apkepintus svogūnus ir morkas, virti 5-10 min. Prieš baigiant virti suberti supjaustytas dilgėles, mairūno ir petražolių lapelius.
Baigiant virti bet kurią daržovių ar mėsišką sriubą, įdėti susmulkintų dilgėlių lapų. Sriubą į stalą patiekti su žalumynais (krapais, petražolėmis).

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!