Burokėlių ir vištų kepenėlių salotos

Ingridientai:
6 vidutinio dydžio vištų kepenėlės;
3 vidutinio dydžio virti burokėliai;
4 valg. š. acto;
3 valg. š. alyvuogių aliejaus;
2 valg. š. susmulkintų petražolių;
Truputis druskos ir pipirų.
Gaminimas
Keptuvėje su įkaitintu aliejumi apkepame vištų kepenėles. Tuomet jas išimame iš keptuvės, o į joje likusį skystį įpilame 2 šaukštus šaltu vandeniu atskiesto acto. Vėl sudedame atgal kepenėles. Burokėlius ir jau atvėsusias kepenėles supjaustome griežinėliais. Iš alyvų aliejaus ir likusio acto pagaminame padažą, įberiame susmulkintų petražolių, druskos, pipirų ir užpilame sluoksniais sudėtus burokėlius bei kepenėles.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!