Bulvių masė virtinukams

Ingridientai:
(18 virtinukų)

1/2 kg nevirtų, nuskustų miltingų bulvių,
120 g rupesnių miltų,
40 g sviesto,
2 kiaušinių tryniai,
žiupsnis druskos.
Gaminimas
Supjaustome bulves mažais vienodo dydžio gabalėliais ir išverdame pasūdytame vandenyje. Nupilame vandenį, sudedame bulves ant kepimo skardos ir įkišame15 min. į karštą orkaitę, kad išgaruotų vanduo. Karštas bulves pertriname per tinklelį, atvėsiname. Sudedame likusius priedus ir suminkome tešlą.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!