Bretoniškas pyragas

Ingridientai:
250 g miltų,
125 g cukraus,
3 kiaušiniai,
0,5l. pieno,
100 g razinų,
šaukštas romo,
15 g sviesto arba margarino,
druskos.
Gaminimas
1. Razinas nuplauname ir išmirkome rome.
2. Miltus, cukrų, žiupsnelį druskos ir paplaktus kiaušinius išmaišome mediniu šaukštu. Po truputį supilame šaltą pieną, o pabaigoje sudedame razinas.
3. Gilų, karščiui atsparų indą patepame riebalais. Supilame į jį tešlą ir kepame 200° C karštumo orkaitėje 25 minutes. Sumažiname kaitrą ir kepame dar 1 val. - 1 val. 30 minučių.
4. Pyragą tiekiame atvėsintą inde, kuriame kepė.

Pastabos:
Gaminimo laikas: 1 val. 50 min. Porcijoje: apie 400 kcal (6 porcijos)
Razinas galima pakeisti džiovintomis slyvomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!