18 rezultatų ieškant "sveciams"
Vaisių salotos su mango padažu
Vaisių salotos su mango padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 prinokę mango vaisiai 2 apelsinai 2 persikai 1 mažas melionas 1 nektarinas 2 slyvos 50 g aviečių 50 g mėlynių 4 šaukštai smulkiojo cukraus 1 citrinos sultys (plastikinės plėvelės) Gaminimas: 1. Mango vaisius nulupame, i�..
Recepto vertinimas:
Salotos su krevetėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 200 g lukštentų krevečių 1 gūžė raudonų garbanotųjų salotų 1 gūžė „Icebcrg” salotų 4 kietai virti kiaušiniai 1 šaukštas garstyčių 1 šaukštas raudonojo vyno acto 3 šaukštai alyvų aliej..
Recepto vertinimas:
Veršienos kepsnys su daržovėmis
Veršienos kepsnys su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 7 kg veršienos be kaulų 100 g plonais griežinėliais pjaustytų lašinukų l kubelis koncentruoto mėsos sultinio 100 ml vandens 30 g sviesto 1 šalavijo šakelė Maltų pipirų, druskos Gaminimas: 1...
Recepto vertinimas:
Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu
Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 800 g jautienos krūtininės 3 šaukštai aliejaus l kg mažų svogūnų 150 g grietinės l šaukštas garstyčių ¼ burgundi6ko raudonojo vyno 4 lauro lapeliai maltų pipirų, druskos aliumini..
Recepto vertinimas:
Veršienos suktinukai su alyvomis
Veršienos suktinukai su alyvomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 8 ploni veršienos eskalopai 8 griežinėliai rūkyto kumpio 1 pusžiedžiais supjaustytas svogūnas 100 g žaliųjų alyvų 100 g juodųjų alyvų 400 g šviežių pomidorų be odelės 1 stiklinė sauso b..
Recepto vertinimas:
Įdaryti kiaulienos suktinukai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 800 g kiaulienos filė 8 ploni griežinėliai lašinukų 2 šaukštai maltų džiūvėsių 6 šaukštai alyvų arba saulėgrąžų aliejaus 2 šaukštai garstyčių 2 šaukšteliai pomidorų padažo 1/2 šauk..
Recepto vertinimas:
Kepta menkė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 4 gabalai menkės po 200 g; 2 citrinų sultys; 2 citrinos; 6 šaukštai alyvų aliejaus; 1 ryšelis petražolių; 1 šaukštelis rozmarinų; 1 šaukštelis čiobrelių; maltų pipirų, druskos. Gaminimas: 1.Žuvį nuplaunama..
Recepto vertinimas:
Lašiša su šampano padažu Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 4 gabalėliai lašišos (kiekvienas maždaug po 200 g) 200 g krevečių 1 svogūnas 1 avokadas 3 kiaušiniai 2 citrinų sultys 3 šaukštai majonezo 1 šaukštas pomidorų tyrės 1 kubelis koncentruoto paukšti..
Recepto vertinimas:
Jūrų ešerys su pankoliais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 išdarytas ešerys (maždaug 1 kg) 750 g pankolių 1 didelis svogūnas 4 didelės bulvės 1 citrinos sultys 50 g sviesto ½ kubelio koncentruoto paukštienos sultinio 150 ml vandens 1 šaukštelis krapų ryšelis petražolių lauro lap..
Recepto vertinimas:
Plekšnės su vynuogėmis Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms 8 plekšnių filė (kiekviena po 100 g) 300 g žaliųjų vynuogių 100 g raudonųjų vynuogių 2 citrinų sultys 100 g sviesto 3 kiaušinių tryniai 200 ml sauso balto vyno 3 šaukšteliai apelsinų likerio 1 šauk..
Recepto vertinimas:
Pomidorų ir paprikų tyrsriubė Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 3 pomidorai 2 raudonos saldžiosios paprikos 1 salieras 1 poro baltoji dalis 1 kubelis paukštienos sultinio 1 1/2 litro vandens 2 šviežių bazilikų šakelės 1 šaukštas alyvų aliejaus keli bazilikų ..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu
Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tai tikrai šventinė sriuba, kurią galima išvirti iš anksto. Atėjus svečiams ją tereikia pašildyti ir įdėti vėžių uodegėlių. 1 poras 1 cukinija 1 kg pomidorų 300 ml balto vyno 300 g gabalėliais supjausty..
Recepto vertinimas:
Šokolado pagardas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 20g cukraus, 4g kakavos, 20g grietinėlės, 15g sviesto, 2g vanilinio cukraus Gaminimas: 20g cukraus išmaišykite su 4g kakavos (kakavą pirkite tik „Saldvos“ raudoname kartoniniame pakelyje, nes visos kit..
Recepto vertinimas:
Rūkytas ungurysIngridientai:1 ungurys, druskos, pipirų, lauro lapelių, gvazdikėlių, kadagio uogų.Gaminimas Išdarinėtas ungurys įtrinamas druska, sumaišyta su susmulkintais prieskoniais, ir paslėgtas palaikomas 2—3 dienas, kad įsisūrėtų. Po to nusausinamas, šonai išpleči..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos kukuliai su kopūsto gūže
Kiaulienos kukuliai su kopūsto gūžeIngridientai:1/2kg kiaulienos, svogūnų, česnako, mairūnų, pipirų, druskos, 2 riekės pyrago, pieno pyragui išmirkyti, 50 g sviesto, 1 kiaušinis, džiūvėsėlių ar miltų kukuliams pavolioti, nedidelė kieta kopūsto gūžė, džiūvėsėlių ..
Recepto vertinimas:
Svočios pyragas (karvojus)Ingridientai:1/2kg miltų, l/2 stiklinės pieno ar grietinėlės, 150 g mielių, 10 trynių, 350 g cukraus, 350 g sviesto, 2 pakeliai vanilinio cukraus, 2 citrinų žievelės, 3 stiklinės razinų, 10 g druskos.Gaminimas Tešla paruošiama kaip pagerintam pyragui, ..
Recepto vertinimas:
Greitas patiekalas netikėtiems svečiams (Renatos)
Greitas patiekalas netikėtiems svečiams (Renatos)Ingridientai:1 pak. šaldytos bemielės tešlos, 1 pak. šaldytų daržovių mišinio, 150g "geltono" sūrio (geriau minkštesnio), 150g karšto rūkymo kiaulienos filė ar šoninės, 1 kiaušinis aptepimui.Gaminimas Tešlos lakštą perpjaunam pus..
Recepto vertinimas:
Krevetės su pomidorų pagardais
Krevetės su pomidorų pagardaisIngridientai:1,2 kg pomidorų, druskos, 1 česnako skiltelė, 1 raudonasis svogūnas, 20 g imbierų, 1 citrinžolės stiebas, 4 žaliųjų citrinų lapeliai arba 1 žaliosios citrinos tarkuotos žievelės, 4 šaukštai alyvuogių aliejaus, ketvirtis aitriosios papri..
Recepto vertinimas: