Pomidorų ir paprikų tyrsriubė
Sudėtingumas: 4
Ingridientai:
Produktai 4 porcijoms:
3 pomidorai
2 raudonos saldžiosios paprikos
1 salieras
1 poro baltoji dalis
1 kubelis paukštienos sultinio
1 1/2 litro vandens
2 šviežių bazilikų šakelės
1 šaukštas alyvų aliejaus
keli bazilikų lapeliai
žiupsnelis uoginės paprikos
žiupsnelis druskos (jei reikia)
Gaminimas:
1. Daržoves nuplauname, supjaustome (išskyrus puse paprikos) ir 3-4 min. kepiname alyvų aliejuje.
2. Sultinio kubelį ištirpiname vandenyje ir užviriname. Sudedame daržoves ir viriname 30 min.
3. Likusią puse paprikos labai smulkiai sukapojame (degtuko galvutės dydžio gabalėliais).
4. Sriubą sutriname mikseriu ir perkošiame. Suberiame kapotą papriką ir verdame dar 2 min. Jei reikia, pagardiname druska ir pipirais. Smulkintus bazilikų lapelius suberiame prieš pat patiekdami sriubą į stalą.
Emma Kingsgarden
Kiekvieno skoniui
Gardūs patiekalai Jūsų svečiams
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!