Įdaryti kiaulienos suktinukai


Sudėtingumas: 4
Ingridientai:
Produktai 4 porcijoms: 

800 g kiaulienos filė
8 ploni griežinėliai lašinukų
2 šaukštai maltų džiūvėsių
6 šaukštai alyvų arba saulėgrąžų aliejaus
2 šaukštai garstyčių
2 šaukšteliai pomidorų padažo
1/2 šaukštelio raudonėlių
1/2 šaukštelio mairūnų
maltų pipirų, druskos
(8 mediniai pagaliukai
Gaminimas:
1. Nuo mėsos nupjauname riebalus. Filė perpjauname pusiau išilgai ir kiekvieną gabalą supjaustome griežinėliais. Jų iš viso turi būti 16.
2. Garstyčias sumaišome su pomidorų padažu, džiūvėsėliais, raudonėliais ir mairūnais, įberiame druskos ir pipirų. Kiaulienos griežinėlius patepame šiuo įdaru, tada vieną gabalėlį dedame ant kito ir po du įvyniojime į lašinukų griežinėlį. Suktinukus persmeigiame mediniu pagaliuku.
3. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir iš abiejų pusių po 7-8 min. apkepiname suktinukus. Mėsą nuolat laistome kepant išsiskyrusiomis sultimis, kad ji nebūtų sausa.
4. Į lėkštes dedame po 2 suktinukus ir patiekiame su daržovėmis.

Emma Kingsgarden
Kiekvieno skoniui
Gardūs patiekalai Jūsų svečiams

http://www.sanitex.lt

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!