Šokolado pagardas
Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
20g cukraus, 4g kakavos, 20g grietinėlės, 15g sviesto, 2g vanilinio cukraus
Gaminimas:
20g cukraus išmaišykite su 4g kakavos (kakavą pirkite tik „Saldvos“ raudoname kartoniniame pakelyje, nes visos kitos yra netikusios). 20g grietinėlės su 15g sviesto (būtinai naminių, nes parduotuvėse nei grietinėlės, nei sviesto jau nebėra) ištirpdykite virš ugnies, įmaišykite cukrų su kakava ir visą laiką maišant cukrų ištirpdykite, užvirinkite. Nukėlus nuo ugnies, suberkite 2g vanilinio cukraus ir gerai išmaišykite. Šaldytuve uždarame inde galite laikyti savaitę. Prieš naudojant, pašildykite, kad būtų skystesnis.Galite savo namiškiams ar svečiams pasiūlyti ir kaip karštą šokoladą.
Tinka vartoti su:
Kava. Išeiga vienai porcijai - 60g.
Vincento Sako kulinariniai receptai namų virtuvei
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!