21 rezultatų ieškant "serbetas"
Žaliasis šerbetas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 šaukštas susmulkintos melisos 1 šaukštas susmulkintos mėtos 1 šaukštas susmulkintų krapų 120 ml portveino 120 ml vandens 1 citrinos sultys Gaminimas: Viską plakti mikseriu apie 1 min. Po to masę supilti į metalinį negilų indą ir p..
Recepto vertinimas:
Kivių šerbetas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 6 dideli kiviai 80g cukraus 250ml vandens 2 kiaušinių baltymai Gaminimas: Kivius nulupti ir smulkiai supjaustyti. Sudėti į puodą, užpilti vandeniu ir cukrumi. Kaitinti ant silpnos ugnies, kol ištirps cukrus. Neužvirinti. Nukelti nuo viryklės..
Recepto vertinimas:
Šampano šerbetas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 160g cukraus 125ml vandens 125ml apelsinų sulčių 300ml sauso šampano 1 lengvai suplaktas kiaušinio baltymas papuošimui vynuogių Gaminimas: Cukrų ir vandenį supilti į vidutinio dydžio puodą ir kaitinti ant silpnos ugnies, kol ištirps cu..
Recepto vertinimas:
Geriamasis citrininis šerbetas
Geriamasis citrininis šerbetas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 citrinos 1 stiklinė cukraus 1 l vandens Gaminimas: Nulupti citrinos žieveles. Užvirti 2 stiklines vandens ir jame pavirinti citrinos žieveles apie 3 min. Iš citrinų išspausti sultis ir likusi tirštimą užpilti stikline karš..
Recepto vertinimas:
Šampano šerbetas 2 Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 125 ml vandens 125 ml apelsinų sulčių 300 ml sauso šampano 1 lengvai suplaktas kiaušinio baltymas vynuogių papuošimui Gaminimas: Cukrų ir vandenį supilti į vidutinio dydžio puodą ir kaitinti ant silpnos ugnies, kol ištirps cukrus. Nu..
Recepto vertinimas:
Obuolių šerbetas su kalvadosu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 750 g nuluptų, be sėklų obuolių 450 ml vandens vienos citrinos žievelės arba sultys 200 ml smulkaus cukraus 1 kiaušinio baltymas 2-3 valgomieji šaukštai kalvadoso garnyrui: šokolado gabalėliai Gaminimas: 1. Supjaustykite obu..
Recepto vertinimas:
Šerbetas su gervuogėmis ir avietėmis
Šerbetas su gervuogėmis ir avietėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.stiklines šviežių ar 2.sušaldytų gervuogių bei 3.2 stiklines aviečių,4.1 ½ stiklinės cukraus, citrinų sulčių. Gaminimas: 6 stiklines šviežių ar sušaldytų gervuogių bei 2 stiklines aviečių suber..
Recepto vertinimas:
Šerbetas su citrina Sudėtingumas: 2 Ingridientai: . Gaminimas: Į vidutinio didumo prikaistuvį įpilkite ½ stiklinės šalto vandens ir įberkite šaukštą želatinos. Palikite 10 minučių. Į želatinos mišinį įpilkite ½ stiklinės verdančio vandens ir ant šiltos viryklės..
Recepto vertinimas:
Braškių pagardas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 50g braškių, 10g cukraus pudros, Gaminimas: Braškių pagardas. Suplakite plaktuvu (blenderiu) 50g braškių (gali būti net ir šaldytos) su 10g cukraus pudra. Šaldytuve uždarame inde galite laikyti keletą dienų. Barškių pagardą galite..
Recepto vertinimas:
Greipfrutų su šampanu šerbetas
Greipfrutų su šampanu šerbetas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Greifrutų, 20g cukraus, 24g saldaus putojančio vyno, 10g laimo arba citrinos, Gaminimas: Iš raudonų greipfrutų išspauskite 80g sulčių, išplakite su 20g cukraus, 24g saldaus putojančio vyno ir dė..
Recepto vertinimas:
Persikų su krupniku šerbetas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 70g konservuotų persikų, 30g saldaus putojančio vyno, 16g krupniko, 4g persijotos cukraus pudros. Gaminimas: 70g konservuotų persikų suplakite blenderiu su 30g saldaus putojančio vyno, 16g krupniko, 4g ..
Recepto vertinimas:
Greipfrutų su šampanu šerbetas
Greipfrutų su šampanu šerbetas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 80g greifrutų sulčių, 20g cukraus, 24g saldaus putojančio gėrimo „Romeo“ Gaminimas: Iš raudonų greipfrutų išspauskite 80g sunkos, išplakite su 20g cukraus, 24g saldaus putojančio g..
Recepto vertinimas:
Persikų šerbetasIngridientai:20 porcijų: 1,5-2kg persikų, 1 citrinos sulčių, 250g cukraus, 1/4 l vandens, 1/4 l sauso putojančio vyno, mėtų lapelių papuošti.Gaminimas Šampano taures atšaldyti šaldytuve. Persikų minkštimą maišikliu sukti, kol pasidarys tyrė, pertrinti ..
Recepto vertinimas:
Aviečių šerbetasIngridientai:4 porcijos 500 g aviečių, 60 ml citrinų sulčių, 50 ml vandens, 2 šaukštai cukraus, aviečių papuošti, biskvitinių sausainių papuošti.Gaminimas Avietes perrenkame ir nuplauname. Visus komponentus sudedame į virtuvinį kombainą ir sukame, kol masė tampa..
Recepto vertinimas:
ŠAMPANO ŠERBETASIngridientai:160g cukraus125ml vandens125ml apelsinų sulčių300ml sauso šampano1 lengvai suplaktas kiaušinio baltymaspapuošimui vynuogiųGaminimasCukrų ir vandenį supilti į vidutinio dydžio puodą ir kaitinti ant silp..
Recepto vertinimas:
GERIAMAS CITRININIS ŠERBETASIngridientai:4 citrinos1 stiklinė cukraus1 l vandensGaminimasNulupti citrinos žieveles. Užvirti 2 stiklines vandens ir jame pavirinti citrinos žieveles apie 3 min. Iš citrinų išspausti sultis ir likusi tirštimą užpilt..
Recepto vertinimas:
JAZMINŲ ŠERBETASIngridientai:500ml stiprios jazminų arbatos140g cukraus pudros1 šaukštas supjaustytų mėtos lapelių1 šaukštas citrinos sulčių2 šaukštai apelsinų sulčių1 kiaušinio baltymastarkuotos apelsino ž..
Recepto vertinimas:
KIVIŲ ŠERBETASIngridientai:6 dideli kiviai80g cukraus250ml vandens2 kiaušinių baltymaiGaminimasKivius nulupti ir smulkiai supjaustyti. Sudėti į puodą, užpilti vandeniu ir cukrumi. Kaitinti ant silpnos ugnies, kol ištirps cukrus. Neužvirinti. Nukelti ..
Recepto vertinimas:
ŽALIASIS ŠERBETASIngridientai:1 šaukštas susmulkintos melisos1 šaukštas susmulkintos mėtos1 šaukštas susmulkintų krapų120 ml portveino120 ml vandens1 citrinos sultys1 kiaušinio baltymas30 g cukrausGaminimasViską plakti mikseriu apie 1 ..
Recepto vertinimas:
BRAŠKIŲ ŠERBETASIngridientai:3 stiklinės supjaustytų braškių,1/2 stiklinės apelsino sulčių,2/3 stiklinės cukraus,1/2 šaukštelio tarkuotos apelsino žievelėsGaminimasCukrų užpilti viena stikline vandens, užvirti ..
Recepto vertinimas:
AVIEČIŲ ŠERBETASIngridientai:800 aviečių,1 stiklinė cukraus,2 šaukštai citrinos sulčių,15 g želatinos,2 stiklinės šampano,100 g aviečių likerioGaminimasIš cukraus, citrinos sulčių ir 200 ml vandens išvirti..
Recepto vertinimas: