Šampano šerbetas 2
Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
125 ml vandens
125 ml apelsinų sulčių
300 ml sauso šampano
1 lengvai suplaktas kiaušinio baltymas
vynuogių papuošimui
Gaminimas:
Cukrų ir vandenį supilti į vidutinio dydžio puodą ir kaitinti ant
silpnos ugnies, kol ištirps cukrus. Nukelti nuo viryklės. Supilti
apelsinų sultis ir šampaną. Įmaišyti kiaušinio baltymą. Supilti į
metalinį dubenį ir šaldyti maždaug 2 val., kol mišinys sustings kaip
košė. Elektriniu maišikliu išplakti. Mišinį vėl šaldyti 5-6 val.
Šerbetą puošti vynuogėmis ir patiekti šampano taurėse
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!