ŽALIASIS ŠERBETAS
Ingridientai:1 šaukštas susmulkintos melisos
1 šaukštas susmulkintos mėtos
1 šaukštas susmulkintų krapų
120 ml portveino
120 ml vandens
1 citrinos sultys
1 kiaušinio baltymas
30 g cukraus
Gaminimas
Viską plakti mikseriu apie 1 min. Po to masę supilti į metalinį negilų indą ir pastatyti į šaldiklį 1-3 valandom. Kas valandą dubenį išimti ir dideliu greičiu gerai išplakti ir vėl statyti į šaldiklį. Po to padaryti rutuliukus ir patiekti ledainėse arba vyno taurėse, papuošti mėtos lapeliais.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!