GERIAMAS CITRININIS ŠERBETAS

Ingridientai:
4 citrinos
1 stiklinė cukraus
1 l vandens

Gaminimas
Nulupti citrinos žieveles. Užvirti 2 stiklines vandens ir jame pavirinti citrinos žieveles apie 3 min. Iš citrinų išspausti sultis ir likusi tirštimą užpilti stikline karšto vandens; atvėsinkite, iškoškite ir supilkite į vandenį, kur virė žievelės. Iš likusio vandens ir cukraus išvirkite sirupą. Kol sirupas karštas supilame citrinų nuovirą ir ataušiname iki kambario temperatūros, tada supilame citrinų sultis. Atšaldome šaldytuve. Patiekiant supilame į taures, įdedame ledo gabaliukų ir geriame per šiaudelį.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!